Sıkça Sorulan Sorular

Takılarımızı sipariş üzerine el işçiliği ile hazırlamaktayız. Bu sebeple yapılan her takı size özeldir.

Takılarımızın zincir, uzatma zinciri, klips ve diğer tüm metal kısımlarında paslanmaz çelik kullanmaktayız.

Takılarımızı paslanmaz çelik ile yaptığımızdan dolayı kararma yapmamaktadır. Takılamız suya dayanıklı olmasının yanında özellikle yaz aylarında ter vb. durumlardan da olumsuz etkilenmez. Bu sebeple takılarımızı uzun yıllar boyunca rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Çelik takılar hipoalerjeniktir ve nikel gibi alerji yapabilecek maddeler içermez. Hassas ciltler dahil herkes tarafından güvenle kullanılabilir.

Takılarımızda kullandığımız taşlar tamamen doğaldır ve uzun yıllar boyunca doğaltaş sektöründe faaliyet gösteren tanınmış firmalardan temin edilmektedir. Temin ettiğimiz bu doğaltaşlar yüksek kalite taşlar olup tarafımızca özenle tek tek seçilmektedir.

Özel günler ve hediye siparişlerinize özel notlar ekleyebilirsiniz. Bu işlemi sipariş oluştururken ödeme sayfasında yer alan “Siparişinizle ilgili notlar” alanına notunuzu yazarak gerçekleştirebilirsiniz. Bu aşamada notunuzu olabildiğince kısa tutmaya özen gösteriniz. 

Kapıda ödeme seçeneğimiz bulunmamaktadır. Siparişinizi online banka kartı ya da kredi kartı ile tamamlayabilirsiniz.

Siparişlerinizde kargo ücreti koşulsuz olarak tarafımızca karşılanmaktadır. Yani sipariş oluştururken kargo ücreti ödemeyeceksiniz.

Takılarımızı sipariş üzerine el işçiliği ile hazırladığımızdan dolayı çokça emek ve biraz da zaman gerektirmektedir. Takılarımızı bu sebeple 5-9 iş günü içerisinde hazırlayıp kargoya vermekteyiz. Özel günler için oluşturulacak siparişlerin en az 2 hafta öncesinden verilmesini tavsiye ederiz.

Siparişiniz kargoya verildikten sonra teslimat süreci adres bilgileriniz ve kargo şubelerinin yoğunluğuna bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Size gönderilen takip numarasıyla, siparişinizi ilgili kargo firmasının web sitesinden takip edebilirsiniz.

Teslimat anında adreste kimsenin bulunmaması durumunda; ilgili kargo firması ilk teslimattan sonra ikinci kez adresinizi ziyaret etmemektedir. Bu doğrultuda, kargonuzu 3 iş günü içerisinde bulunduğu kargo şubesinden teslim alabilirsiniz. Kargonun teslim alınmaması durumunda, paket tarafımıza iade olarak geri gönderilecektir.

Resmi tatil günlerinde kargo firmaları teslimat yapmamaktadır.